Hirdetés

Risen - Átplasztikázták a főszereplőt

|

Nem tetszett a játékosoknak a Risen névtelen hőse, ezért kénytelen volt kés alá feküdni.

Hirdetés

Hamarosan az üzletek polcaira kerül a Risen, ám előtte még egy aprócska meglepetésben lesz részünk. Szeptember 3-án kora este leplezik le az új hőst, ám ennek az a feltétele, hogy 18.00 és 18.30 között legalább 400 felhasználó legyen bejelentkezve a worldofrisen.de fórumára.



A Risen névtelen hősének átdolgozására a közösség szinte egyöntetű nemtetszése miatt került sor. Bár az egyik, ha nem a legrészletesebben megrajzolt karaktermodellről van szó, a fizimiskája valóban jellegtelenre sikerült. Teljes átalakulásra azért ne számítsunk, hiszen a végeredménynek hasonlítania kell a dobozképen szereplő fickó arcvonásaira, arról pedig nem érkezett hír, hogy újat készítettek volna.



Sajnos azt magam is csak alátámasztani tudom, hogy a játékban szereplő karaktermodellek nem sikerültek a legjobban. Ez valahogy sosem ment a Piranha Bytes csapatának. Élettelenek, darabosak, olyanok, mintha baltával faragták volna őket. Nem lenne rossz, ha mindet feljavítanák, ám végeredményben ez egy olyan hiányosság, ami felett hajlandóak lesznek a játékosok átsiklani, ha a programhibák számát sikerül a toleranciaküszöb alatt tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)