Hirdetés

Risen - Xbox 360 verzió bejelentve

|

A Gothic sorozattal elhíresült Piranha Bytes csapat új játéka Xbox 360-ra is készül.

Hirdetés

Miután a Jowood és a Piranha Bytes anno jól összeveszett, a kiadó elvette a játékot a fejlesztőktől. A harag ugyan nem tartott sokáig, kölcsönös bocsánatkérések után azonban mindenki ment a maga útján - a Gothic viszont maradt a JoWoodnál. A Piranha Bytes srácok nem estek kétségbe, és azonnal egy új szerepjáték fejlesztésébe fogtak. A Risen egy elsősorban felnőtteknek szóló játéknak készül, amelyben a világ sorsa nagyban függ majd attól milyen döntéseket hozunk. A készítők forradalmian új irányítást ígérnek, amely segíti a kezdőket, és a vérprofiknak is megfelel majd. Hogy ezt pontosan hogyan is kell elképzelni, egyelőre homályos, viszont a jó hír - legalábbis a konzolosoknak - hogy a Deep Silver kiadó által pátyolgatott gamma jön Xboxra is. Csak aztán a nagy fejlesztgetés nehogy a minőség rovására menjen - rossz PC átiratból van elég, köszönjük. Az is igaz viszont, hogy a Gothic legendás bugosságát nem feltétlenül a Piranha Bytes-nak köszönhetjük kizárólag, hiszen a harmadik rész kiegészítőjét már nem ők fejlesztették, ennek ellenére nem lett jobb egy fikarcnyit sem a többi résznél - már a bugokat tekintve. A bejelentés okán három új screenshotot is fellőttek a srácok a netre, de igen pocsék felbontásban. Azért mi megmutatjuk ezeket is nektek, bár túlzottan sokminden nem derül ki belőlük sajna, a megjelenésről pedig csak annyit tudni, hogy valamikor jövőre...

 

risen_01.jpg
 
risen_03.jpg
 
 
risen_02_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)