Hirdetés

Rising Storm 2: Vietnam - hatalmas csaták és laza dallamok a launch trailerben

|

A Rising Storm 2: Vietnam készítőinek sikerült egy, a kort idéző, de még nem elcsépelt zenét találniuk az egy fokkal realisztikusabb háborús lövölde megjelenését kísérő kedvcsinálóhoz.

Hirdetés

Miután nemrég bárki kipróbálhatta, milyen is lett a Rising Storm 2: Vietnam, elérkezett a hivatalos megjelenés napja is. A launch trailerhez pedig természetesen a hatvanas évek végét idéző rockzene dukált, de ezúttal sikerült túllépnünk a Fortunate Sonon és az All Along The Watchtower-ön.

Persze a játékmenet szempontjából semmilyen jelentőséggel nem bír, hogy az Iron Butterfly In-A-Gadda-Da-Vida című szerzeménye szól a háttérben, hiszen ettől nem lesznek kisebbek a csataterek, nem lesz könnyebb kiszúrni az épületekben, vagy a dzsungelben rejtőzködő ellenfelet és nem lesz több fedezék sem, hogy elbújj egy esetleges légicsapás elől. Márpedig a Rising Storm 2: Vietnam meccseiben ezek mind valós veszélyek és nehézségek, úgyhogy csak akkor ugorjatok neki a játéknak, ha készen álltok a megpróbáltatásokra.

Nektek bejön a realizmus felé hajló FPS hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)