Hirdetés

Rising Storm 2: Vietnam - a hétvégén bárki kipróbálhatja, a megjelenés sincs messze

|

A Tripwire nem csak a Rising Storm 2: Vietnam megjelenési dátumát leplezte le, hanem egy ingyenes próbalehetőséget is bejelentett.

Hirdetés

Az idei PC Gaming Show egyik partnereként is ott lesz a Tripwire Interactive, így arra számítottunk, hogy mutatnak majd valamit a Rising Storm 2: Vietnam kapcsán. Nemrég viszont kiderült, hogy addig meg is jelenik az FPS teljes változata.

Hirdetés

A csapat bejelentette, hogy május 30-án indul a taktikai lövölde végleges verziója, addig pedig mindenki kipróbálhatja, milyen érzés, ha úgy lőnek ki, hogy észre sem vetted az ellenfeled. A Rising Storm 2: Vietnam bétáját a hétvégén mindenki letöltheti akkor is, ha nem veszi meg a játékot, persze csak akkor érdemes, ha a PC-je megfelel a gépigénynek. Az ingyenes tesztlehetőség egészen 22-e hétfő este tíz óráig tart, úgyhogy bőven van időtök eldönteni, tetszik-e ez a fajta, egy fokkal realisztikusabb lövölde.

Ti tesztek egy próbát a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)