Hirdetés

Rising Storm 2: Vietnam - megérkezett a többjátékos kampány

|

A tartalmas játékmód a háború 1965 és 1975 közötti időszakát dolgozza fel.

Hirdetés

A Tripwire új, ingyenes frissítéssel lepte meg a Rising Storm 2: Vietnam játékosait. A Multiplayer Campaign keretein belül 64 játékos csatázhat több térképen, a vietnami háború közel 11 évén keresztül a dicsőségért.

Hirdetés

A játékmód az 1.1-es sorszámú frissítéssel érkezett, és természetesen a kampányon kívül több bugfix, balance változtatás és apróbb javítások teszik még élvezhetőbbé a háborús FPS-t. Egy trailerrel is hangolódhatunk:

A háború egy-egy évét egy külön térkép képviseli, a csapatok célja pedig az, hogy elég pontot szerezve vonják irányításuk alá a kijelölt területeket. A kampányban még új frakciók és felszerelések is felbukkannak, így még izgalmasabb lesz a harc.

Nektek hogy tetszik a Rising Storm 2: Vietnam frissítése, kipróbáljátok az új játékmódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)