Hirdetés

Új taktikai FPS-t jelentett be a Rising Storm sorozat fejlesztőcsapata

|

A játék történetét a hidegháború ihlette.

Hirdetés

Az Antimatter Games új projektje egyszerűen a '83 címet kapta, utalva az alaptörténetet meghatározó konfliktusos időszakra. Sok sikert kívánunk a Google-optimalizáláshoz.

Hirdetés

Az alternatív világképet elmesélő sztori szerint a fegyverkezési versenyből egy háború robbant ki a NATO és a Varsói Szerződés országai között. A konfliktus ugyan ebben a formában fiktív, viszont a brit fejlesztőcsapat ebben a játékban is kiemelt szerepet szán a realizmusnak, a stratégiának és a történelmi hűségnek.

A tervek szerint hatalmas térképeken csatázhat majd akár több mint 80 játékos, és a harcok során többféle statisztikát is számon tart a rendszer a teljesítményünk mérése céljából. Ezek alapján pedig számos jutalomban is részesülhetnek a legügyesebb katonák, de a díjazásról még nem árultak el részleteket a fejlesztők. Érkezett egy kedvcsináló is a bejelentés mellé, nézzétek meg alább.

Nektek hogy tetszik az első információk alapján a '83?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)