Hirdetés

Egy világháborús FPS-t lehet most ingyen letölteni

|

Nem csak a Medal of Honor sorozat egyik része ingyenes épp: a Humble Store 48 órán át kínál egy másik világháborús shootert.

Hirdetés

Nem nagy kihívás három olyan játéksorozatot felsorolni, amiben második világháborús FPS-ek szerepelnek, de a legtöbben valószínűleg a Call of Duty, Medal of Honor, Brothers in Arms triót válaszolnák, ha kérdeznék őket (ha mást, írjátok meg kommentben). A kínálat azért nem merül ki ennyiben.

Hamarosan, egész pontosan május 30-án jön a Rising Storm 2: Vietnam, és ennek apropóján a fejlesztőcsapat a Humble Store-ral együttműködésben ingyenessé tette az egyébként 18 euróba kerülő Rising Storm: Game of the Year Editiont, ami egyébként a Red Orchestra 2-t is tartalmazza. Ahhoz, hogy megszerezzétek, látogassatok el erre az oldalra, kattintsatok a zöld Add to Cart gombra, regisztráljatok, ha még nem tettétek, majd zsebeljétek be a Steam kódot, és aktiváljátok azt a Steam kliensben.

Tökéletesen kitölthetjük az időt vele a Call of Duty: WWII-ig. Meg amúgy is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)