Hirdetés

Ritkán lehet Call of Dutyt olyan olcsón venni, mint most

|

Hiányzik valamelyik rész a gyűjteményedből? Ennél aligha lesz jobb lehetőséged pótolni.

Hirdetés

Az Activision 2018-tól jobban látta nem kiadni a Steamen a Call of Duty új epizódjait, így a WWII óta egyetlen részt sem vehettek meg azok, akik kizárólag a Valve alkalmazásán keresztül hajlandók PC-n játszani.

Idén szerencsére megtört a jég, és ugyan a köztes időben megjelent játékok nem kerültek fel visszamenőleg, a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0 már elérhető a Steamen, ahol most egy masszív leértékelés keretén belül szuper áron juthatunk hozzá a franchise korábbi epizódjaihoz.

Hirdetés

Az ajánlat keretein belül a 2022-es epizódot leszámítva mindegyik, a Valve piacterén megjelent epizód akciós, remek játékokat lehet tehát most olcsón behúzni. A kínálatban ott figyel például a legelső epizód, ami kiváló lehetőség a nosztalgiára, de 50%-kal olcsóbb a Call of Duty: Black Ops is, mely szerintünk az egyik legvagányabb kampánnyal rendelkezik.

A Modern Warfare Remaster szintén 50%-kal olcsóbb az eredeti áránál, a WWII árát pedig 67%-kal mérsékelték, így mindössze 19,79 eurót kell érte kipengetni. A fenti linkre kattintva a teljes kínálatot átböngészhetitek, és gyorsan telepíthetitek a Warzone 2.0 steames verzióját is, ami nemsokára alaposan átalakul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)