Hirdetés

Érkezik az első Call of Juarez DLC

|

Kettőt kell már csak aludni, és megérkezik a Call of Juarez: Bound in Blood első DLC csomagja.

Hirdetés

Egyelőre csak konzolokra érkezik a Call of Juarez első DLC csomagja. A fantáziadús The Old West névre hallgató cuccos 4 multiplayer pályát tartalmaz, és sajnos semmi mást. Ez már csak azért is meglepő, mert a Bound in Blood elég nagy hangsúlyt fektetett a sztorira.

No mindegy, egyelőre annak kell örülni, ami van. A négy új multiplayer pálya egyébként mind, valami fontos történelmi eseményhez kapcsolható. Itt van például Little Big Horn, ahol Custer tábornokot felkoncolták az indiánok, aztán jön még Fort Worth, Vulture Mine, és a többi. A DLC a szokásos 800 MS pontba kerül, és augusztus 6-án érkezik. PC-s megjelenésről nem tett említést a Ubisoft, hogy szakadjon rájuk mindenféle súlyos tárgy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)