Hirdetés

Road to Fame -új infók

|

kikka80 mester szeretne üzenni néktek. Engedelmetekkel át is adom neki a szót: Felvettem a kapcsolatot a Road to Fame játék készítőivel, a kérdéseimre Baráth Endre, a Team vezetője válaszolt, hozzájárulva a hír továbbításához. Előre láthatólag októberre elkészül a Road to Fame magyar nyelvű változata, kicsit később, mint az angol verzió. A bétatesztelés szervezés alatt áll, előfordulhat, hogy lesz esély jelentkezni. Megnyugtató hír viszont a játék minimális gépigénye, ami jelenleg 1Ghz-es procit és geforce 2-es videókártyát jelent, de szeretnének még az engine-en gyorsítani, tehát remélhetőleg emiatt nem kell aggódnunk. Demo-t szeptember közepére terveznek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)