Hirdetés

Meghalt Robert Guillaume, a Half-Life 2 egyik szinkronhangja

|

89 éves korában távozott az élők sorából a Dr. Eli Vance orgánumát is kölcsönző színész.

Hirdetés

Rengeteg nagyszerű embert vesztett el idén a játékipar. Elhunyt a Namco alapítója, Solidus Snake szinkronhangja, az Intellivision elnöke, a Mass Effect egyik dizájnere és a Dishonored zeneszerzője is, azonban most újabb szomorú hírrel kell szolgálnunk. 

Hirdetés

89 éves korában meghalt Robert Guillaume amerikai színész, akivel a prosztatarák szövődményei végeztek. Guillaume közel száz projektben vett részt pályafutása során, legismertebb szerepe a Benson című sorozathoz kapcsolódik (két Emmy-díjat nyert érte), de gyermekek milliói hallhatták őt Az oroszlánkirályban is, hiszen ő volt a majom, Rafiki hangja, amiért egy Grammy-díjjal jutalmazták. A bohókás karaktert később számos videojátékban - például a Kingdom Hearts II-ben - is megszólaltatta, csak úgy, mint Alyx Vance édesapját, Dr. Eli Vance-t a Half-Life szériában, ami miatt nem tudunk elég hálásak lenni neki. 

Nyugodjék békében! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)