Hirdetés

Robert Pattinson kosztümben - Bel Ami Premier előtti kritika

|

Robert Pattinson ismét egy új stílusban próbálja ki magát, ezúttal a kosztümös filmek tengerére evezett, és mit ne mondjak, remekül sikerült a bemutatkozása.

Hirdetés

Rövid időn belül ez Robert Pattinson második filmje a magyar mozikban, ami hasonlóság a két film között, az a színészi játék, mely a Cosmopolishoz hasonlóan itt is remek, van viszont egy óriási különbség is a produkciók tulajdonságait nézve. A Bel Ami – A szépfiú nem túl hosszú, néhány, pár perces üresjárattól eltekintve egyáltalán nem unalmas, az utolsó percig élvezhető, sőt azt mondom, kimondottan jó film lett!

A film középpontjában George Duroy (Robert Pattinson), egy ambiciózus fiatalember áll. Nem elhanyagolható tény, hogy külseje miatt, rendszerint a nők középpontjában is Ő maga áll. Leszerelt katonaként, nincstelenül tér haza Párizsba, az 1890-es években. Szerencséjére találkozik egy volt társával, aki állást ad neki egy kisméretű városi újságnál. A kezdeti nehézségeken barátja csábító felesége, Madeleine (Uma Thurman) segíti át, de a kiugráshoz ez sem elengedő, és mivel anyagi körülményei így sem javulnak, kénytelen vonzerejét kihasználni. Két további állandó partnere, Clotilde (Christina Ricci), valamint Virgine (Kristin Scott Thomas) segítségével, bárkit és bármit kihasználva kezd el ugrándozni felfelé a ranglétrán, mígnem egész Párizs legsikeresebb emberei közé emelkedik.

A premier előtti kritika folytatása a CineStar-on olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)