Hirdetés

Robotzsaru otthonra - ingyen Robocop játék a GSO-n

|

Kis könnyed hétvégi kikapcsolódás a felújított Robotzsaru film hősével. Böngészőben játszható izometrikus lövölde, látványos grafikával, pörgős akcióval, online ranglistával. El lehet ütni az időt vele.

Hirdetés

Mi is azon kaptuk magunkat, hogy a Robotzsaru film hazai forgalmazója által küldött online játékot nyomjuk már pár órája. Nem túl nehéz, felső nézetes cuccról van szó, amelyben nem túl meglepő módon a címszereplőt irányíthajuk billentyűzet (nyilak vagy WASD), illetve az egér segítségével.

Ha lenyomtuk a Training módot, akkor máris jöhet az éles bevetés: hullámokban érkező ellenfeleket kell cafatokra lőni, majd a kapott pénzből egyre jobb fegyvereket venni. A pályákon zöld és kék pontok jelzik a számunkra fontos elemeket (fegyverbolt, power-up) és piros pontok a közeledő ellenfeleket. Az egérrel tudunk célozni és lőni (jobb egérgombbal újratölteni), a billentyűzettel mozogni. Nagyjából ennyi, felesleges is szaporítani a szót, ha kell egy kis gyors kikapcsolódás henteléssel, vagy akár az online ranglistára szeretnétek felkerülni, akkor katt ide, máris indul a móka. Majd írjátok le, hány hullámot bírtatok ki.

Köszönjük az együttműködést!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)