Hirdetés

Rock Band 3 - Natal támogatással érkezik?

|

A The Beatles: Rock Band megjelenéséig alig van hátra egy kis idő, és a készítők már a következő részről álmodoznak.

Hirdetés

Sok pénzt keresni jó. A Harmonix tagjai pedig mostanában biztosan jól keresnek, hála a Rock Band sikereinek. Hamarosan érkezik a The Beatles: Rock Band, szóval a készítőknek már van idejük elgondolkodni, mit is újíthatnának a következő részben.

A válasz szinte adja magát: Natal támogatást a népnek. A Microsoft jövőre érkező új technológiája eddig ki nem aknázott lehetőségek egész tárházával rendelkezik. A Harmonix persze nem mond semmi biztosat. Egyrészt elképzelhető, hogy a Natal bukás lesz. Aztán ott van még az a kérdés is, hogy ha igazi "léggitár'" szimulátort csinálnak a skacok, akkor ki fogja megvenni azt a rengeteg drága gitárt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)