Hirdetés

Rock Band 4 - megvan a megjelenési dátum, nem olcsók a hangszerek

|

Megjelenési dátumot kapott a Rock Band 4, ha azonban eddig nem szálltatok be a koncertszervezésbe, érdemes lehet mihamarabb nekiállni, mert az új hangszerekért egy vagyont kérnek majd.

Hirdetés

Az újgenerációs Rock Band 4 természetesen megkapja majd a saját fröccsöntött hangszereit, ezek azonban szinte semmiben nem különböznek majd az előző generációs változatoktól, nem úgy, mint a Guitar Hero Live gitárja. Ennek köszönhetően a játék támogatja is a használt perifériákat, ami kifejezetten jó hír, elnézve az új kiegészítők árait.

Amazonon és a Toys R Us oldalán már előrendelhető a játék PS4-es és Xbox One-os változata, és bár a 60 dolláros árcímke teljesen standard, a különböző bundle-ök ára igencsak húzós. Gitárral 130 dollárért (ez 30-cal több, mint a Guitar Hero Live ugyanilyen csomagja), dob+gitár (egy darab)+mikrofon csomaggal pedig 250 dollárért (70 ezer forint) rendelhetjük elő a csomagot.

 

Ez bizony nem kevés, különösen azt figyelembe véve, hogy az igazi bulihoz szükségünk lesz még egy gitárra. A Rock Band 4 megjelenés október 6-án esedékes, az előrendelők pedig alapból is kapnak 34 extra dalt, ha pedig az Amazonról szerezzük be a dolgot, akkor a  Don't Wanna Fight (Alabama Shakes), a Failure (Breaking Benjamin), A Trainwreck 1979 (Death From Above) és a Follow Me Down (The Pretty Reckless) dalokat is eljátszhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)