Hirdetés

Rock Band 4 - ezért nem lesz PC-s verzió

|

A Harmonix mesélt egy picit arról, hogy milyen okok miatt döntöttek úgy, hogy nem készítenek PC-s verziót a Rock Band 4-ből. Legalábbis egyelőre.

Hirdetés

Kijelenthetjük, hogy egy jó ideig csak a konzoltulajdonosok élvezhetik majd a Rock Band 4-et, bár úgy tűnik, hogy azért nincs minden veszve.

Ha esetleg elkezdtetek már találgatni azzal kapcsolatban, hogy milyen problémák állhatnak az elhatározás mögött, akkor segítünk egy picit. Jó irányba puhatolóztok, ha a zeneszámokra gondoltok. A Harmonix egyik veteránja, Daniel Sussman elmondta, hogy egyrészt meglehetősen bizonytalanok azzal kapcsolatban, hogy mekkora sikere lenne a PC-s táborban egy ilyen játéknak, másrészt - és ez a nagyobb probléma - a zenekiadóknak jobban tetszik a konzolok zárt rendszere, ami miatt jóval alacsonyabb a kalózkodás mértéke. Az is elég nagy gond, hogy nincs kész állapotban lévő Rock Band Library PC-re, de ettől függetlenül a Harmonix szeretne mindenkit megnyugtatni, hogy nem zárkóznak el a platformtól, adnak még ki játékokat PC-re, illetve a jövőben biztosan leülnek még megbeszélni, hogy érdemes-e megcsinálni a játék PC-s változatát.

 Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)