Hirdetés

Rock Band 4 - indulhat a zúzás az új dalokkal

|

Egy ideig azt hittük, hogy leáldozóban van a műanyag gitárok kora, de a Rock Band franchise még tartja magát és a közelmúltban debütált Rivals kiegészítő mellett a negyedik epizód tartogat még újdonságokat a nappali rocksztárjainak.

Hirdetés

Noha a Rock Band 4 nem hozta vissza teljesen azt a tempót, amit a ritmusjátékok 2010 előtt diktáltak, a Harmonix nem adja fel és még mindig életben tartja a negyedik részt. Legutóbb például a Rivals névre keresztelt kiegészítővel rukkolt elő, és jön a VR-változat is. 

A stúdió most bejelentette, hogy két új világslágerrel bővíthetjük a Rock Band 4-es dalgyűjteményünket: az egyik a Motörhead kihagyhatatlan száma, az Ace of Spades, amely eredetileg a Rock Band 2-ben szerepelt, azonban most bezsebelhetjük az újra felvett változatát is, míg a másik a Ram Jam vérpezsdítő örökzöldje, a Black Betty: 

A számok február 23-án debütálnak PS4-en és Xbox One-on, darabonként kb. 600 forintért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)