Hirdetés

Rock Band 4 - a Foo Fighters, a Paramore, és az Aerosmith tépi le a hajunkat (videó)

|

A Harmonix újabb dalokat jelentett be a Rock Band 4-hez, és mutatott egy egyperces gameplay videót is, amin láthatjuk a megváltozott kezelőfelületet. Lesz Foo Fighters, Paramore, Aerosmith, Judas Priest és sok más!

Hirdetés

Remélem mindenki tudja, a Foo Fighters frontembere, a Nirvana egykori dobosa Dave Grohl mekkora király. A múltban is többször bizonyította ezt, legutóbb pedig, amikor leesett a színpadról és eltörte a lábát, még azért visszament játszani néhány számot, hogy a közönség ne legyen teljesen csalódott.

Ez csak távolról kapcsolódik a Rock Bandhez, viszont aki játszott a harmadik résszel, az tudja, hogy rengeteg Foo Fighters számot lehetett megvenni DLC formájában, és maguk a fejlesztők is nagy rajongói a zenekarnak. Természetesen a Rock Band 4 lemezére kerülő dalok közül sem maradhatott ki a csapat egyik száma, ami nem más, mint a The Feast and the Famine az új albumról. Aztán itt van még a Judas Priesttől a Halls of Valhalla, a Paramore-tól a Still Into You, az Aerosmithtől a Toys in the Attic, de ahelyett, hogy mindet felsorolnám folyó szövegben, inkább nézzétek meg az alábbi listát, mégis szebb ez így:

Aerosmith - "Toys in the Attic"

The Cure - "Friday I'm in Love"

Dream Theater - "Metropolis, Pt. 1: The Miracle and the Sleeper"

Foo Fighters - "The Feast and the Famine"

Judas Priest - "Halls of Valhalla"

Live - "All Over You"

The Outfield - "Your Love"

Ozzy Osbourne - "Miracle Man"

Paramore - "Still Into You"

St. Vincent - "Birth in Reverse"

Van Morrison - "Brown Eyed Girl"

Ezekkel együtt a Harmonix eddig a játék 22 dalát leplezte le, de a lemezen ennél jóval több lesz.  Az alábbi videóban belenézhettek három dalba, és láthatjátok, mennyit változott a játék az E3 óta – merthogy változott ám.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)