Hirdetés

Rock Band 4 számlista - itt az első hat dal

|

Avenged Sevenfold és The Killers is került a Rock Band 4 első bejelentett új dalai közé. Vajon jobb számokat kínál, mint a Guitar Hero?

Hirdetés

A Rock Band 4 megjelenés pillanatában már több mint 2000 dal elérhető lesz a játékhoz, de a Harmonix a lemezt is megpakolja néhány olyan számmal, ami újonnan kerül be a kínálatba.

A Guitar Hero Live első 24 dalát nem rég leplezték le, és bár a két játék ritmusjáték mivolta ellenére nem lesz közvetlen vetélytársa egymásnak, mégis izgalmas látni, hogy milyen műfajok irányába tolódnak el. A Rock Band 4 első hat bejelentett száma a következő:

Avenged Sevenfold - Hail to the King

Fleetwood Mac - You Make Loving Fun

Jack White - Lazaretto

The Killers - Somebody Told Me

Spin Doctors - Little Miss Can't Be Wrong

The Who - The Seeker

A végleges játékba természetesen ennek többszöröse kerül be, és valószínűleg a változatosság is nagyobb lesz, de addig is lehet ezeknek örülni. Meg velem együtt skandálni, hogy „Foo Fighterst! Még több Foo Fighterst!"

Ha még nem olvastátok, minél hamarabb pótoljátok Rock Band 4 interjúnkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)