Hirdetés

Rock Band 4 - szavazz, milyen számot szeretnél

|

Metallica? Justin Bieber? Kis Grófo? Most rajtad múlik, hogy melyik előadó számai kerülhetnek be a Rock Band 4-be!

Hirdetés

A több mint 200 számot tartalmazó Rock Band 3-as számlistámat még így a 300+ játékkal töltött óra után sem tudtam végigjátszani, de a nemrég megjelent DLC-kből kettőt azonnal meg is vettem. Foo Fighters-szel és Arctic Monkeys-szal könnyű engem elcsábítani.

Viszont még így is van néhány, ami hiányzik, és ezért is olyan jó, hogy a Harmonix a rajongókkal szavaztatja meg, mi kerüljön be a Rock Band 4-be. Egy frissen megnyitott aloldalon keresztül lehet leadni a szavazatokat, bármilyen számot és előadót beírhattok, és ha elegen szavaznak adott számra (nem tudjuk, mi az elég, de valószínűleg valahol a tíz-százezres tartományban van), azt a fejlesztőcsapat megpróbálja licencelni, és játszhatóvá tenni az ősszel megjelenő játékban. Nincs megszabva, hogy ki hányszor szavazhat, de azért mértékkel, és lehetőleg népszerűbb dalokat válasszatok, továbbá olyanokat, amikben van a dob-gitár-basszusgitár-ének négyesből legalább három. Vagy kettő, egyszálgitáros számok is jöhetnének.

Ezt pedig küldöm azoknak, akik ott voltak a két évvel ezelőtti PlayIT-en, és az indokoltnál sokkal tovább, már-már az elviselhető határán egyensúlyozva hallgatták a különböző performanszokat, ott helyben tanulták meg a szöveget, a vokált, a dallamot – nem feltétlenül saját akaratukból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)