Hirdetés

Rock Band 4 - Xbox One-ra drágább lesz, mint PS4-re

|

A Harmonix bejelentette a Rock Band 4 önálló kiadását, mely csak a játékot foglalja magában, kontrollerek nélkül. Az Xbox One-osok viszont mást is találnak mellette.

Hirdetés

A Rock Band 4 esetében a fejlesztőcsapatnak két kiemelt célja volt. Az egyik, hogy konzolcsaládok között átvihetők legyenek a DLC-ként vásárolt számok, a másik, hogy a korábbi "hangszereket" az új konzolokkal is használhassuk. Mindkettőt sikerült elérni, de míg a PlayStation 4-eseknek nincs szüksége külön kiegészítőre, Xbox One-on egy 20 dolláros, Legacy Game Controller Adapter nevű eszköz is kelleni fog.

Ennek oka egyszerű: a PS4-gyel kompatibilis a PS3-as perifériákhoz járó csatlakozó, a Microsoft viszont változtatott a csatlakozás módján. A legtöbb korábbi, vezeték nélküli gitár és dob működni fog, viszont a vezetékes Xbox 360-as perifériák jelenleg nem támogatottak (kivéve a mikrofonokat). A Harmonix kiadott egy kompatibilitási táblázatot, amin láthatjátok, melyek működnek majd a Rock Band 4-gyel. A lista még nem végleges, érdemes nézegetni a megfelelő fórumot is.

Akinek új gitárra vagy dobra van szüksége, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia: a játék egy gitárral 129,99 dollárba, egy gitárral, egy dobbal és egy mikrofonnal 249,99 dollárba kerül az Egyesült Államokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)