Hirdetés

Rock Band - ti milyen folytatásnak örülnétek?

|

Azt már tudjuk, hogy a Rock Band valamikor biztosan visszatér, a kérdés már csak az, hogy milyen platformon és milyen formában folytatódik a legendás ritmusjáték-sorozat.

Hirdetés

Úgy látszik a fejlesztők egyre fontosabbnak tartják, hogy már a tervezési fázisban szoros kapcsolatot építsenek a rajongókkal és minden fontos kérdésben kikérjék a véleményünket. A BioWare a készülő Mass Effecttel kapcsolatos kérdőívet állított össze, most pedig a Harmonix dobott össze egy rövid de annál lényegesebb kérdéssort a Rock Banddel kapcsolatban

A kérdőívben olyan dolgokra kérdeznek rá, mint hogy milyen sűrűn és milyen hangszerekkel játszunk, melyik platformon preferáljuk, illetve milyen sűrűn vásárolgatunk DLC-ket. Emellett egy prioritási listát is fel kell állítanunk azzal kapcsolatban, hogy minek örülnénk a jövőben: előző vagy mostani generációs játéknak, új vagy leárazott korábbi dlc-knek, esetleg új hangszereknek.

A széria kreatív igazgatója, Alex Rigopulos egy korábbi interjúban elmondta, elképzelhető, hogy célba veszik majd a jelenlegi generációs konzolokat, amihez persze új hangszerek dukálnak. A csapat jelenleg a Dance Central legújabb epizódján, a Spotlighton dolgozik, amelyet Xbox One-ra terveznek megjelentetni szeptemberben.

Ti milyen visszatérésnek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)