Hirdetés

Rock & Field - itt az első Rock Simulator klón

|

Az idei szimulátorőrület nem hogy nem akar alábbhagyni, de a fejlesztők mostanra már új ötletekkel sem állnak elő, egyszerűen gyorsabban valósítják meg mások elképzeléseit.

Hirdetés

Egymást érik a jobbnál jobb szimulátorok, egyszerűen nem telik el nap anélkül, hogy bele ne akadnánk egy újabb gyöngyszembe. Persze miért is ne lehetne sikeres egy fűszimulátor, amikor egy egyszerű krumplisaláta 3 nap alatt 9 ezer dollárt kalapozott össze.

Néhányan talán még emlékeznek a Track & Field játékokra, amelyekben úgy jutottunk előre, hogy addig vertük eszeveszett tempóban felváltva a billentyűket, amíg el nem fáradt a műanyag, vagy össze nem estünk a fáradtságtól. A VAMFlax Rock & Field játéka ennek a klasszikusnak állít emléket, csupán annyi a különbség, hogy jelen esetben nem egy atlétát, hanem egy követ irányítunk.

A játékmenet a már jól megszokott varrógépes technikára épít, a nehézségi szintek közül pedig rögtön három is rendelkezésünkre áll, és míg az alacsonyabb pontszámokat a sprinthez hasonlíthatjuk, a hosszabbak egyértelműen inkább maratoni számok, ahol már fontos lesz az erőnk beosztása is. És hogy mit csinál eközben az általunk irányított kő? A játékmenet hiperrealisztikus megvalósításának köszönhetően pontosan azt, amit a való életben is tenne egy észveszejtően erőlködő kő: semmit.

Ha valamilyen oknál fogva nem tudtunk volna lebeszélni titeket a kipróbálásról, ezen a linken letölthetitek a VAMFlax Rock & Fieldet, a rekordokat pedig bátran írjátok meg a cikk alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)