Hirdetés

Rock of Ages III: Make & Break - folytatódik az abszurd humorú széria

|

Ismét támad a szikla, több játékmódban próbálhatjuk ki magunkat.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy az ACE Team milyen tudatmódosító szereket tol, viszont olyan őrült címek vannak a hátuk mögött, mint a Zeno Clash, az Abyss Odyssey és a Rock of Ages. Utóbbi kapcsán kiváló hírrel szolgálhatunk azoknak, akik szerették a szériát, hiszen jön a harmadik rész. 

Hirdetés

A Modus Games bejelentette, hogy készül a Rock of Ages III: Make & Break, amely keresztezni fogja a kompetitív tower defense stílust az árkád akcióval és a stúdió bizarr, Monthy Python-t idéző humorával. Olyan hangzatos játékmódokkal szórakozhatunk majd, mint a bázisvédős Boulder Avalanche, a gördülő katasztrófát hozó Humpty-Dumpty vagy a "hajsza az idővel"-típusú Time Trials. Íme a folytatás legelső kedvcsinálója: 

A Rock of Ages III: Make & Break megjelenése 2020 elején várható PC-re (Steamen), PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A digitális változatok mellett lesznek dobozos kiadások is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)