Hirdetés

Rock Simulator 2014 - mert kő még nem voltál

|

A WTF rovatunk rajtunk kívülálló okok miatt szinte naponta frissül. Kő szimulátor. Értitek? Kő. Szimulátor.

Hirdetés

Néha azt érzem, hogy a játékvilág kezd átesni a ló másik oldalára. A néha alatt pedig azt értem, hogy mindig. A nagyok egyre agresszívabb előrendelői akciókkal és napról napra pofátlanabb DLC-kampányokkal jelentkeznek, miközben az összes fejlesztőcske, aki képes három, csak kicsit sántító kódsort egymás után pakolni elveszi a játékosok hitét a független fejlesztésben is - pedig rengeteg a tehetséges indie, csak elvesznek a semmirekellők között.

Minden Van Helsingre jut legalább három idióta szimulátor és persze most ott van a srác, aki milliomos lett abból az appból, ami annyit tud, hogy "Yo". Mindegy. Szerintem ez a szimulátormánia már a kecskésnél sem volt vicces, de ezt még nyolc másik követte és most - egyfajta természetes evolúcióként - megérkezett a Rock Simulator 2014. 

A Strange Panther Games azt ígéri, hogy a "világ bármely pontján, gyönyörű környezetben nézhetünk majd köveket", de ez a béta képeken egyelőre nem látszik, ráadásul érdekes módon a legfrissebb üzenetében a fejlesztő egy 3D modellezőt keres a csapatba.

Persze, értem én, hogy vicc, és meg kell lovagolni a hullámot és nem is lenne ezzel semmi baj, ha egy euróért adnák. Az még vicc kategória. Egyelőre nem tudjuk, hogy mennyibe is fog kerülni a Rock Simulator 2014, de valószínűleg a 10 eurós határ alá lövik majd be. Ez már egy drága vicc. Egy nem vicces drága vicc. Írhattam volna ebből valami humoros(nak szánt) cikkecskét, hogy "nézzétek mennyi rocker", de egy kicsit aggódom, mert az biztos, hogy a Steam GreenLighton siker lesz a játék és sajnos az is könnyen lehet, hogy valami tényleg innovatív indie csodáról tereli majd el mindenkinek a figyelmét.

Ti mit gondoltok? Sok lesz már, vagy ez simán belefér?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)