Hirdetés

Nem lesz Rocket League 2, az elsőt bővítgeti a Psyonix

|

Nem is gondolkoznak folytatáson, ezt a játékot fogják támogatni még sokáig.

Hirdetés

A Rocket League épp a héten ünnepli harmadik születésnapját, és mivel az autós foci még mindig kifejezetten népszerű, több újságíró is a fejlesztők nyakára jár, hogy a jövőbeli terveikről kérdezgessék őket.

Hirdetés

Sokkal jobban szeretjük ezt a modellt, hogy szolgáltatásként kezeljük a játékunkat. A legértékesebb a Rocket Leagueben a rajongótábor. Sok dolgot egyértelműen azért rakunk be a játékba, hogy őket megtartsuk. Továbbra is érdekessé akarjuk tenni a játékot a számukra. Egy ütős élményt akarunk a játékosok elé rakni, hogy jól szórakozzanak a következő években. Ezen az úton akarunk tovább menni.

- mondta Scott Rudi, a játék rendezője egy interjúban. Egyébként hamarosan meg is érkezik a nyári frissítés, amit követően csinálhatunk cross-platform csapatokat is. Kivéve ugye PS4-en, ott csak a PC-sekkel közösködhetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)