Hirdetés

Rocket League - ezt tartalmazza majd a születésnapi esemény

|

Hamarosan ünnepelhetjük az egyik legérdekesebb kompetitív játék második évfordulóját. A fejlesztők komoly tartalmi frissítéssel ünnepelnek.

Hirdetés

A Rocket League 2015. július 7-én jelent meg PC-re, és azóta is töretlen sikerrel menetel előre minden platformon (a PS Plus akció nagyot lendített a sikeren). A különleges kompetitív móka második születésnapját fogjuk ünnepelni hamarosan, gyújtjuk is a gyertyákat.

A 2nd Anniversary Update egyedi robbanáseffekteken, 18 új háttérzenén, és egyéb apróságokon túl egy teljesen új arénát is hozzáad a játékhoz. A Champions Field egy modern stadion, ami a játék minden módjában ingyenesen elérhető lesz. Két új járgányt is kapunk: az Animus GP és a Centio V17 az új Overdrive dobozok részei lesznek.

Az új tartalmakról egy trailert is kaptunk, amiben az arénát is megnézhetitek, és egy darabkáját is hallhatjátok a MonsterCat által biztosított új zenei anyagnak:

A frissítéssel egyidőben az ötödik kompetitív szezon is elindul, amiben természetesen az új pályán is versenghetünk majd. A 2nd Anniversary Update július 5-én érkezik. Rárepültök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)