Hirdetés

Rocket League - rengeteg extrával jött az őszi frissítés, jön a LAN-támogatás

|

Rengeteg kozmetikai cucc mellett néhány térképet is átdolgoztak a fejlesztők, és beépítették a régóta várt LAN lehetőséget.

Hirdetés

A Psyonix megjelentette a Rocket League őszi frissítését, ami több mint 90 kozmetikai tárggyal bővíti a megszerezhető cuccok felhozatalát. Ezek közt ott vannak a teljesen újnak számító zászlók is, amiknek a sárkányos verzióit nem nagyon szerették a játék rajongói. Szerencsére nem csak azokból lehet majd választani.

Hirdetés

Minden playlistbe bekerült az őszi hangulatú, szezonális aréna, a Farmstead, valamint a Wasteland és Starbase ARC átdolgozott változatai is helyet kaptak Standard arénákként.

A frissítés legnagyobb erőssége a LAN lobbyk készítésének lehetősége. A játékosok ezentúl nyithatnak helyi hálózaton elérhető meccseket, így nem lesz szükség az állandó netkapcsolatra egy verseny leszervezéséhez. GameNighton tudunk örülni az ilyen lehetőségeknek.

A patch ezeken kívül is tartalmaz több apróbb változtatást, így érdemes lesz átfutni a teljes leírást, ha többre vagytok kíváncsiak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)