Hirdetés

Rocket League - már 34 millióan játsszák, új büntetésrendszert kap

|

Elképesztően népszerű lett a Psyonix autós-focis játéka, ami hamarosan a közösség védelmében új büntetési rendszerrel bővül.

Hirdetés

Ma a Psyonix hatalmas örömmel jelentette, hogy a Rocket League már 34 millió játékossal rendelkezik PS4-en, Xbox One-on és PC-n. Alig egy hónap alatt egymillióval növekedett a szám. A csapat egy blogposztban köszönte meg a támogatást, és leginkább azt, hogy a hatalmas számok ellenére is egy egészen egészséges játékosközösség maradt a Rocket League tábora.

Túl sok ideje nincs az embernek arra, hogy más felmenőit szidja, miközben arra koncentrál, hogy ne a saját kapujába vigye be a labdát. Ezzel együtt azért a Psyonix szeretné ha a méreg mentes légkör a jövőben is megmaradni, így a már működő jelentés/büntetés automatikára még rádobnak egy lapáttal. A jövőben bizonyos szavakért a rendszer azonnal ki fog vágni a meccsből (például rasszista megjegyzések esetében).

Minden szónál megvan adva egy határ, amíg még elnézi a rendszer, aztán ha ezt átlépte a kedves felhasználó, akkor repül is a mérkőzésből. A Psyonix a posztban leírta, hogy a beküldött jelentések döntő része szóbeli zaklatásból és verbális támadásokból áll, és remélik, hogy az új megoldás segít majd ezen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)