Hirdetés

Rocket League - itt a 2. évfordulós update és rengeteg finomságot hozott

|

Már a második születésnapját ünnepli a Psyonix különleges versenyjátéka, amelyben járgányokkal focizhatunk. A jeles nap alkalmából el is készített a csapat egy ünnepi frissítést, amivel megemlékeznek az évfordulóról és meglepik a játékosokat.

Hirdetés

A közelmúltban még a Switches változattól és a Rick and Morty DLC-től volt hangos a sajtó a Rocket League kapcsán, most azonban elérkezett a féktelen mulatozás ideje. 

Hirdetés

A Rocket League július hetedikén ugyanis már a második születésnapját tölti be, amit a fejlesztők egy különleges frissítéssel kívánnak megünnepelni: ez többek között egy új arénát (Champions Field), Rick & Morty kozmetikai cuccokat, tizennyolc új számot az EDM-stílusú Monstercat lemezkiadótól, új Overdrive ládákat és hat új achievementet hozott magával, természetesen teljesen ingyen (a frissítéssel egy időben egyébként az ötödik kompetitív szezon is elindult). Íme mindez mozgásban:

Ti rárepültök majd az ünnepi tartalmakra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)