Hirdetés

Rocket League - vezethetjük a DeLoreant!

|

A Rocket League fejlesztői is megünneplik a Vissza a jövőbe sorozat 30. évfordulóját, ezért hamarosan bekerül a játékba a legendás DeLorean.

Hirdetés

Az eddigi Rocket League DLC-k leginkább azoknak kedveztek, akik már a Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Carsszal is játszottak: a Rocket League elődjében látott autókat tartalmaztak. A következő letölthető csomag viszont más lesz.

A Back to the Future Car Packben nem más, mint a Vissza a jövőbe filmek DeLoreanje szerepel, és nagyon reméljük, hogy beállíthatjuk, a boostolásnál csík helyett az égő keréknyomok jelenjenek meg. Egyelőre nem tudjuk, milyen egyéb extrák járnak, de remélhetőleg hamarosan kiderül. A csomag október 21-én jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re, az alábbi teaser kínál egy kis ízelítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)