Hirdetés

Rocket League - jön a Mad Max-hangulat (videó)

|

A Rocket League Chaos Run DLC-jében egy posztapokaliptikus arénában küzdhetünk ha nem is a túlélésért, de a győzelemért mindenképp.

Hirdetés

A Vissza a jövőbe DLC-t valószínűleg licencelte a Psyonix, de a Chaos Runnál csak lépten-nyomon utalgatnak arra, hogy a Mad Max adta az inspirációt. Nagyon nehéz nem észrevenni, egyébként.

Ahogy az lenni szokott, az új arénát (amit egyébként Wasteland névre kereszteltek) minden Rocket League játékos megkapja, viszont aki fizet a DLC-ért, két új autót (Ripper és Grog), 12 új matricázást, két festéstípust, két kereket, két csíkot, három "fejfedőt", három antennadíszt, és öt új trófeát is beszerezhet. A Wasteland minden más arénánál szélesebb, a boostok rendszertelenül vannak elhelyezve, illetve a pálya a széleken lejt. Ez csak egy a rendhagyó arénák közül, jövőre még extrémebb terekre megyünk. Az említett tartalmak mellett egyébként további, egyelőre nem részletezett ingyenes újdonságok is jönnek, ezekről a következő hetekben tudhatunk meg többet.

A Chaos Run valamikor decemberben válik elérhetővé, természetesen PC-re és PS4-re egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)