Hirdetés

Rocket League - ingyenes lesz három DLC

|

A Psyonix téli tervei között szerepel, hogy még idén ajándékba ad néhány autót minden játékosnak.

Hirdetés

Most még a Stranger Things-es, halloweeni crossover esemény miatt érdemes belépni a játékba, de a fejlesztők már a karácsonyi időszakra készülnek. Természetesen lesz Frosty Fest sok-sok ünnepi tárggyal, de nem kell minden ajándékért autóba pattannunk.

Hirdetés

A Rocket League első három DLC-csomagját minden platformon, minden játékos számára ingyenessé teszik még idén, így a Supersonic Fury, a Revenge of the Battle-Cars és a Chaos Run autóit, azaz a Dominust, a Takumit, a Scarabot, a Zippyt, a Rippert és a Grogot mindenki megkapja. Aki 2019. október 1. után vásárolta meg bármelyiket, visszakérheti a pénzét, akiknek pedig még nincsenek meg, kénytelenek lesznek várni, mert az ezeket tartalmazó Game of the Year Editionnel egyetemben lekerültek a digitális áruházakból. A korábbi vásárlónak előreláthatólag semmi extra nem jár majd, ők osztozhatnak a többiek örömében.

Bejelentették azt is, hogy animált festések lesznek a 12. kompetitív szezon jutalmai (ezeket az alábbi videóban láthatjátok), dolgoznak a tárgyak archiválásának lehetőségén, illetve lehet jegyeket vásárolni az év két, kiemelt e-sport eseményére, a texasi Collegiate Rocket League-re és a madridi Rocket League Championship Series World Championshipre. Ha bármelyikre elmennétek, itt találjátok a jegyvásárló oldalak linkjeit.

A Rocket Pass 5 egyébként december elejétől lesz elérhető, ennek kapcsán később fognak részleteket elárulni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)