Hirdetés

Rocket League - eddig kell várnod, ha dobozosan szeretnéd

|

Kitűzték a Rocket League Collector's Edition megjelenési dátumát, így hamarosan azok is játszhatnak vele, akik ódzkodnak a digitális vásárlástól.

Hirdetés

A Rocket League a tavalyi év egyik legnagyobb slágere volt, viszont aki nem csatlakoztatta konzolját a netre, vagy valamilyen okból nem tud vagy nem akar a neten vásárolni, az kimaradt belőle.

A Psyonix a 505 Games-szel együttműködésben ezt hamarosan orvosolni fogja, ugyanis június 24-én megjelenik a Rocket League Collector's Edition, avagy a játék dobozos változata. Ebben szerepel minden korábban megjelent és addig megjelenő DLC, köztük a Supersonic Fury, a Revenge of the Battle-Cars és a Chaos Run, illetve az ingyenes frissítéssel bekerült tartalmak, mint a jövő héten érkező kosaras mód. Emellett azok, akik ezt a változatot veszik meg, négy vadonatúj autót is kapnak (a többiek várhatóan külön vehetik meg ezeket). 

Maurer Andor, az 576 KByte ügyvezető igazgatója elmondta, az eredeti megjelenéshez képest való nagyjából egy éves csúszás ellenére is úgy gondolják, komoly érdeklődésre tarthat számot a dobozos kiadás. "Amikor digitális letöltőkód formájában bekerült a kínálatunkba a Rocket League, egyből népszerű lett a vásárlóink körében, a dobozos változat pedig ehhez képest sok extrát tartogat majd, ami még értékesebbé teszi a csomagot" - mondta.

Van valaki, aki épp erre várt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)