Hirdetés

Rocket League - az új játékmód olyan, mint a röplabda, csak mégsem az

|

Hamarosan új, ingyenes játékmód érkezik a Rocket League-hez, ami a Soccar és a Hoops módokkal ellentétben nem közvetlen adaptációja egy valódi sportágnak.

Hirdetés

A Psyonix nem csak a kocsit megváltoztató cuccokkal vagy új járgányokkal bővíti a Rocket League-et. Néha beesik egy-két izgalmas pálya is, most pedig eljött az ideje, hogy egy friss módot kipróbálhassunk.

Ez lesz a Dropshot, mely egy hatszög alakú arénában játszódik, amin kisebb hatszögek alkotnak mezőket. A cél, hogy az ellenfél térfelére csapjuk le a labdát, azonban minél többször ér hozzá egy kocsi, annál jobban feltöltődik, és annál hatásosabb lesz a becsapódása, így az egyre több mezőt érint. Egy kis csavar az egészben, hogy csak akkor ér pontot az, ha a labda földet ér, amikor ellentétes színű - amikor egy kocsi hozzáér, színt vált, és ha a földet érés előtt sikerül még például a narancssárgáknak beleérni, akkor a padló változatlan marad. Egy mezőt kétszer kell eltalálni, hogy lyuk legyen a helyén, amin a labda áteshet, és így lehet pontot szerezni. Pontszerzés után a pontszerző csapat térfele változatlan marad, a másiké pedig visszaáll eredeti állapotára. Fontos még, hogy a boost automatikusan töltődik vissza, nem kell semmit felvenni.

A március 22-én megjelenő frissítéssel egy autó, húsvéti tartalmak, és egy a hivatalos esport livestreamekre mutató link is bekerül majd. Nézzétek meg a Dropshotot videón, aztán mondjátok el, mennyire tartjátok jónak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)