Hirdetés

Rocket League - dupla XP jár a hétvégén

|

Tudunk egy jó programot a Rocket League-rajongóknak a hétvégére.

Hirdetés

Legyünk akár aktív játékosok, akár újoncok, a hétvégén mindenképp érdemes lesz elindítani a Psynoix különleges, verdákkal fűszerezett sportjátékát.

Hirdetés

A fáradozásainkért ugyanis pár napig dupla XP jár - ez pedig különösen jól fog jönni a szintrendszer és az XP szerzés lehetőségének átalakítása miatt. A Rocket League új eseménye már elkezdődött és egészen hétfő estig (október 15. 19:00) tart. Amellett, hogy alapból kétszeres szorzóval osztják az XP-t, a 75-ös szinthatár eltörlésének köszönhetően tovább lépkedhetnek a játékosok és új cuccokat oldhatnak fel, szóval duplán megéri kihasználni a kínálkozó alkalmat. 

Motort beizzítani, gyorsulhat a fejlődés. Ti beléptek a hétvégén a játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)