Hirdetés

Rocket League - komoly frissítések jönnek idén ősszel

|

Rengeteg kisebb-nagyobb frissítés és tartalmi csomag érkezik hamarosan, a kompetitív szezon indulásával kezdődően.

Hirdetés

A nyári Radical Summer esemény nem hagyta pihenni a Rocket League rajongóit, és ez azután sem lesz másképp, hogy véget érnek majd a melegebb hónapok. A fejlesztők rengeteg változtatással és újdonsággal készülnek, néhányat ezek közül pedig a ti kéréseitekre hoznak be.

Hirdetés

A Rocket Pass megváltoztatása például pont ilyen. A Weekly Challenge rendszerben felbukkanó kihívások a Rocket Pass 4-től kezdődően már nem fognak eltűnni, hanem minden feladat aktív marad a bérlet időtartamáig. Ez azt jelenti, hogy a korábbi hetek kihívásait is teljesítheted majd, ha lemaradtál volna valamiről. Emellett a fejlesztők hallották a kritikákat a Rocket Pass 2 és 3 közötti túl nagy szünetről, így ezt is rövidebbre vágják. A Rocket Pass 3 augusztus 27-én jár lesz, a következő pedig már 28-án megérkezik.

Új statisztikák is bekerülnek majd, mint a High Five és a Low Five. Előbbihez a levegőben kell koccannunk egy haverral, miután belőttünk egy pontot, utóbbihoz a gyepen kell megtennünk ugyanezt. A Haunted Hallows esemény is visszatér rengeteg újdonsággal, amikről még sajnos nem beszéltek a Psyonix illetékesei. A versenyrendszert is át akarják dolgozni a srácok, hogy automatikus és átlátható legyen, ennek részleteiről, majd az év későbbi szakaszában olvashatunk.

A jelenlegi kompetitív szezon augusztus 27-én ér véget, és már aznap kezdődik is a következő, hogy a létramászás híveinek egy pillanatuk se legyen lazítani. Pörgős ősz lesz az idei is a Rocket League versenyzőknek, érdemes lesz pörgetni a távirányítós verdákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)