Hirdetés

Hát persze, hogy Halálos iramban DLC-t kap a Rocket League

|

Leginkább azon vagyunk meglepődve, hogy ezt eddig nem lőtték el a fejlesztők. Hamarosan Dominic Toretto verdájával is csapathatjuk az arénában.

Hirdetés

A Rocket League továbbra is végtelenül szórakoztató, a fejlesztők pedig minden erejükkel azon vannak, hogy folyamatos tartalmi és kozmetikai frissítésekkel árasszák el a játékosokat.

Pontosan két hét múlva kerül a mozikba a Halálos iramban 8472. része, amibe Jason Stathamtől kezdve Dwayne "The Rock" Johnsonon át szinte mindenkit összetrombitáltak. A hangsúly persze most is a verdákon lesz, és igaz ami igaz, Toretto Dodge Chargerébe azért én is szívesen beülnék.

Ha az igazit nem is,a lekicsinyített virtuális mását vezethetem majd, hiszen április 4-én érkezik a Fate of the Furious DLC, amiben nem csak az Ice Charger, hanem 6 prémium matrica is helyet kapott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)