Hirdetés

Rocket League - éjjel indul a halloweeni esemény, ingyen nyithatunk ládákat

|

Most először játékkal is szerezhetünk olyan cuccokat, amik a Rocket League loot ládáinak kinyitására is alkalmasak, igaz, egy fontos korlátozás vonatkozik rájuk.

Hirdetés

Ahogy a Rocket League készítői korábban bejelentették, a pénzért vásárolható (vagy cserélhető) kulcsok mellett egy új módszert is bevezetnek a játékbeli tárgyakat tartalmazó ládák kinyitására. Ez a rendszer a Haunted Hallows esemény alatt debütál, ami magyar idő szerint kedden, hajnali két órakor indul útjára.

Hirdetés

Ahogy minden jövőbeli esemény alatt, halloweenkor is gyűjthetünk egy különleges játékbeli fizetőeszközt, ami az event vége után egy héttel eltűnik majd az inventorynkból. Addig viszont különböző szezonális jutalmakra, ládákra és egy újfajta tárgyra, úgynevezett decryptorokra is beválthatjuk őket. Ezekkel kinyithatunk bármilyen ládát, ám a pénzért vásárolt kulcsoktól annyiban különböznek, hogy a segítségükkel megszerzett játékbeli tárgyakat nem cserélhetjük el a Rocket League többi játékosával. A halloweeni esemény egyébként nálunk november 6-án este hét óráig tart majd, addig lesz lehetőségetek gyűjtögetni az ingyenes ládanyitáshoz szükséges Candy Corn fizetőeszközt.

Ti mennyire vagytok kibékülve a Rocket League ládarendszerével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)