Hirdetés

Rocket League - tippelj, melyik platformon a legkevésbé népszerű

|

A Rocket League elég jól fut, részben annak köszönhetően, hogy ingyenes volt megjelenésekor a PlayStation Plus előfizetőknek. De vajon sikerült a PC-s vagy Xbox One-os tábornak túlnőnie a PS4-est?

Hirdetés

2015 júliusában debütált PlayStation 4-en, illetve PC-n a Rocket League, és nagyobb sikert aratott, mint azt bárki várta volna. Ebben csak kis részt játszott az ingyenessége, ugyanis sikerét azóta egy PS Plus-os játék sem tudta megismételni, sőt - van, ami azóta már megszűnt. Nem elég, hogy valami nagy közönséghez juthat el, kiemelkedőnek is kell lennie. 

Hirdetés

A PS4-es verziót 2016 februárjában követte az Xbox One-os, amire szintén sokan lecsaptak. A játék második születésnapja alkalmából kiadott infografikán látható, hogy bár a tavalyi év folyamán PS4-essel játszottak a legtöbben (a játékosok 41%-a), a második helyen nem a PC, hanem a One szerepel, 32%-kal. Valahol meglepő, hogy a PC-sek csak a közösség 27 százalékát teszik ki, holott nincs probléma ezzel a változattal sem, tükörsimán fut, és ugyan támogat mindenféle kontrollert, billentyűzettel és egérrel is játszható.

A képen egyébként más érdekességek mellett szerepel, hogy átlag napi 1,6 millióan lépnek be, a legtöbben 2v2-znek, és az Octane a legkedveltebb kocsi.

A Rocket League ettől függetlenül szárnyal, az év végén Nintendo Switchre is megjelenik. Kíváncsiak vagyunk, az a változat hány játékost fog érdekelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)