Hirdetés

Rocket League - száműzik a loot boxokat a játékból

|

A fejlesztők inkább átállnak a Fortnite-nál már bevált mikrotranzakciós modellre.

Hirdetés

A Rocket League-et fejlesztő Psyonix-et a nyár elején vásárolta fel az Epic Games, akkor volt bennünk egy kis félsz, hogy milyen irányt vesz majd a játék, azonban úgy tűnik, hogy a Fortnite egyik mechanikájának átvételével az átláthatóbb mikrotranzakciók felé halad az autós-focis móka, ami nem tűnik rossz modellnek.

Hirdetés

A loot boxokat egyre több országban nyilvánítják szerencsejátéknak, lévén egy olyan dologért fizetünk ki súlyos pénzeket, amiről nem tudjuk, hogy pontosan mit tartalmaz. A szabályozások hatására sok játékban megjelentek olyan mutatók, melyek azt az esélyt jelzik, hogy az egyes ládák milyen eséllyel tartalmaznak egy adott tárgyat.

A Rocket League inkább egy másik modellre áll át, ami úgy működik, hogy a store-ban a a megvásárolható tárgyak napi rotációban cserélődnek, így pontosan látjuk, hogy mit veszünk a pénzünkért, ha pedig semmi nem nyeri el a tetszésünket, elég várnunk egy napot, hogy újra csemegézhessünk a kínálatból.

Ez a fajta modell már bevált a Fortnite esetében, tehát a fejlesztők nem vállalnak nagy kockázatot az átállással, így a ládákat még az év vége előtt teljesen száműzik a játékból.

Nektek hogy tetszik ez a fajta mikrotranzakciós rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)