Hirdetés

Rocket League - nyilvánosságra hozták a loot boxok oddsait

|

A Psyonix nem árul zsákbamacskát, már tudjuk, mekkora az esélyünk a legritkább tárgyak megszerzésére.

Hirdetés

A Rocket League weboldalán a legújabb blogbejegyzésben a Psyonix a loot boxos tárgyak oddsainak témájával foglalkozik.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat úgy döntött, hogy hivatalosan publikálja a különböző ritkaságú tárgyak megszerzési esélyeit. Jó látni, hogy mekkora mázli kell például egy Black Market cucchoz, de azért kicsit elszomorító az az 1% sansz. A teljes lista a következő:

Rare tárgy: 55%

Very Rare tárgy: 28%

Import tárgy: 12%

Exotic tárgy: 4%

Black Market tárgy: 1%

Esély Painted tulajdonságra: 25%

Esély Certified tulajdonságra: 25%

A dobozokat továbbra is valódi pénzért megvásárolható kulcsokkal, illetve különleges események alatt megszerezhető Decryptorral lehet nyitni. Az egyes ritkaságok esélye dől el először, majd utána derül ki, hogy a tárgy kap-e Painted vagy Certified tulajdonságot.

A legújabb loot boxot már a játék Reddit-oldalán be is jelentette a Psyonix - július 30-tól lesz elérhető a Zephyr Crate.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)