Hirdetés

Rocket League - megjött a PS4 Pro támogatás és a Hot Wheels tartalmak

|

Aki ezután csodálatos 4K-ban szeretné látni, ahogy saját magának rúgja a gólokat, az mostantól megteheti.

Hirdetés

A mai, 1.29-es frissítés rengeteg tartalmat adott hozzá a Rocket League-hez, amit főleg az autóik pimpelésével foglalkozó rajongók fognak értékelni. Rengeteg Hot Wheels cucc lett elérhető a játékban.

A DLC hozzáad két új verdát a választható négykerekűekhez: a Bone Shaker és a Twin Mill III brutálisan néznek ki. Emellett új festésekkel és apró kütyükkel bővíti a gyűjteményt. Lesz mivel villogni a pályán.

Technikai részről rengeteg bugjavítás történt, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy a Rocket League a frissítés után kihasználja a PlayStation 4 Pro lehetőségeit. Akinek a Sony legfrissebb konzolja dorombol otthon, az ezentúl 4k 60FPS-ben kergetheti a golyót.

A Rocket League 1.29-es frissítésének teljes leírását megtaláljátok a Rocket League hivatalos oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)