Hirdetés

Rocket League - Xbox One-ra is érkezik?

|

A korhatár besorolást végző oldalak bizony nem bírnak magukkal, most a méltán népszerű Rocket League esetleges Xbox One verziója került fel az egyik ilyen adatbázisba.

Hirdetés

Talán még a fejlesztők sem gondoltál, hogy a Rocket League ilyen hatalmas siker lesz PC-n és PlayStation 4-en is. Én Xbox One tulajként eddig csak pajtásaimnál próbálhattam ki a játékot (nem fogom elfelejteni, mikor daev először elindította ez a csodát), de most egy új reménysugár tűnt fel az ázsiai égbolton.

A tajvani korhatár besorolásért felelős weboldalon jelent meg a játék Xbox One-os változatának leírása. A Psyonix már augusztusban megszellőztette, hogy új platformokra is el szeretnék hozni az autós foci csodáját, így azért nem volt akkora a meglepetés a mostani hír, egyértelmű döntésnek tűnt első körben a Microsoft masinája. A Rocket League folyamatosan kapja a mókás új frissítéseket, a jelek szerint pedig ezeket hamarosan Xbox One-on is élvezhetjük.

Ti is annyira örültök a hírnek, mint én?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)