Hirdetés

Rocket League - ECTO-1-nal és KITT-tel utazunk a '80-as évekbe

|

Aki kedveli a kor filmjeit, sorozatait és hangulatát, az jól fog szórakozni a Radical Summer eventen.

Hirdetés

A Psyonix egy nosztalgikus eseménnyel szeretné elindítani a nyarat: a hangulatot a 1980-as évek inspirálta. A Radical Summer a készítők szerint a játék történelmének legnagyobb eventje lesz, és pár nap múlva, egészen pontosan június 10-től már fejest is ugorhatunk - vagy stílszerűen ugrathatunk - a nosztalgiába.  

Hirdetés

A kilenc héten át tartó Radical Summer ingyenes tárgyakat, Premium DLC-ket, limitált ideig elérhető játékmódokat és egyéb meglepetéseket tartogat a Rocket League játékosainak. Három főbb téma lesz, a 80-as évek blockbusterei (június 10.-július 1.), kultúrája (július 1.-július 22.) és sorozatai (július 22.-augusztus 12.). Mindegyik időszak alatt más-más tartalmakat élvezhetünk, változatos jutalmakat zsebelhetünk be az Event Store-ban. Persze ehhez az kell, hogy az online meccsek során kazettákat gyűjtsünk, amiket aztán beválthatunk tematikus cuccokra. Június 10-én a Szellemirtók legendás autója, az Ecto-1 érkezik mindenféle díszekkel, valamint egy 3v3 játékmóddal, a Ghost Hunttal, melyben be kell fognunk a labdát egy protonsugárral. Július 1-jén a Spike Rush játékmódot játszhatjuk, amiben a Rumble-ben is látott tüskéket aktiváló power upok lesznek elszórva a pályán, július 22-étől pedig megvásárolhatjuk a Knight Rider Car Packot, benne K.I.T.T.-tel, illetve strandlabdázhatunk egy 2v2 módban. Ezeket később a Vissza a jövőbe filmekhez, az E.T.-hez, a Karate kölyökhöz, a Voltronhoz, a WWE-hez és a Kincsvadászokhoz kapcsolódó tartalmak követik.

Ha esetleg valaki lemaradt bármelyik lootról, annak sem kell aggódnia, az esemény zárónapja után egy héten keresztül mindhárom fázis tárgyai beszerezhetőek lesznek a boltból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)