Hirdetés

Rocket League - késik a Rocket ID, jön az Xbox One X frissítés és egy új esemény is

|

A Psyonix új profil rendszere tovább késik, de ezúttal van egy jó oldala is a rossz hírnek.

Hirdetés

A Rocket League fejlesztői ígérgetik már egy ideje, hogy összerántják a konzolok között szétoszlott játékosprofiljainkat egy RocketID nevű rendszerbe. A helyzet az, hogy a megoldás még tovább késik, de ezúttal jó okkal.

Hirdetés

A fejlesztők bejelentették, hogy sajnos 2019-re kell tolniuk a RocketID-t, és ennek köze van ahhoz, hogy a Sony megnyitott a kapukat a cross-plaform játék előtt. Ennek köszönhetően (ha megkapnak minden engedélyt) a PS4-es Rocket League fiókunkat is a RocketID alá terelhetik majd, és komplett csomagban adhatják majd át minden eredményünket és távirányítós autónkat az új rendszer égisze alatt.

A késés rossz hírét az is enyhítette, hogy a legfrissebb bejelentés szerint az Xbox One X tulajdonosok már december elején megkapják a nekik szánt csodafrissítést. A patchben lesz 60fps-es 4K támogatás, amit még HDR látvánnyal is megtolnak.

Mindemellett december közepén jön majd a Frosty Fest esemény, ami ami téli mókákat, és rengeteg tematikus cuccot ígér. Kis türelem, és egy csomó jóságot kapnak majd a Rocket League rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)