Hirdetés

Rocket League - ebbe is jön Pass rendszer

|

Hamarosan a Rocket League-ben is elkezdhettek szinteződni a menőbb kozmetikai kiegészítőkért.

Hirdetés

A Psyonix elárulta a jövőbe terveit a Rocket League kapcsán, ezek között pedig ott volt a Rocket Pass rendszer bevezetése. A megoldás ugyanaz, mint a Fortnite Battle Pass: a megjelenés után kezdődhet a szinteződés, és minden adott szint után adott kozmetikai kiegészítővel leszel gazdagabb.

Hirdetés

Az alap Rocket Pass mindenkinek aktív lesz ingyen és bérmentve, de természetesen ott lesz egy opcionális, 10 dolláros prémium bérlet is extra cuccokért.

A bérlettel egyébként fel lehet majd oldani festéseket, zászlókat, autó testeket és sok minden mást is. Minden így megszerzett cuccot lehet majd árulni és cserélgetni a piactéren is.

A Psyonix elmondása szerint a teljes Rocket Pass tartalmat ki lehet majd farmolni nagyjából 100 órányi játékkal. Ez a szám még kevesebb lesz, ha dupla XP hétvége alatt, vagy más promóciós időszak alatt játszol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)