Hirdetés

Rocket League - strandra visz az új frissítés

|

A nyári tartalom egy gyönyörű új pályával és egy laza eseménnyel fog hozzáragasztani a távirányítós autóidhoz.

Hirdetés

A Psyonix továbbra is szállítja a kiváló minőségű Rocket League tartalmakat, legközelebb pedig május 29-én fognak kiadni egy csomagot Salty Shores címen. A tartalmi frissítés főszereplője a Salty Shores nevű aréna lesz, amit már most imádunk.

Hirdetés

A pályát tengerparti homok borítja, az arénán kívül pedig hatalmas hotelek, nyaralók, és egy vidámpark lesz látható. A Salty Shores mellé jön egy új Battle-Car, egy Beach Blast című játékbeli esemény, és egy új háttérzenei album, amit ezúttal is MonsterCat szolgáltat. Első ránézésre valódi nyári hangulat és remek móka várja a Rocket League játékosait. Az alábbi videón ti is belepillanthattok az autós strandfoci élményébe. 

Érdemes lesz a nyáron legalább egyszer beugrani a focis mókába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)