Hirdetés

Rocket League - ezt hozza a második szezon

|

Lezárul a Rocket League Season 1, és nem kell már sokat várnunk arra, hogy elinduljon a Season 2. Most megtudtuk, mire számíthatunk.

Hirdetés

Reméljük, mindenki jól zárhatja a Rocket League első szezonját, elérte az általa kitűzött célokat, megkapta a kiérdemelt elismerést, és készen áll arra, hogy nekivágjon az újdonságokkal teli 2. évadnak.

A Psyonix bejelentette, hogy a februárban megjelenő, következő frissítés elindítja a Season 2-t, és olyan változásokat hoz, amivel a csapat célja, hogy a győzelem és a vereség ne kapjon akkora hangsúlyt, mint eddig. A cél inkább az, hogy mindenki jól játsszon, és fokozatosan fejlődjön. Megszűnnek az eddigi Rank Pointok, így a divíziókba történő besorolás kizárólag a Skill Rating alapján zajlik. A Season 1-es divíziókat 12 újra cserélik, ezeket alább láthatjátok.

Emellett az új szezon kezdetén mindenkinek tíz meccset kell játszania, hogy a Skill Divisionök egyikébe bekerüljön. A besorolásnál számít az is, hogy az első évadban ki milyen Skill Ratinget ért el. Ami még fontos, hogy kiveszik a korlátozást a legfelső divízióból, így bárki bekerülhet, nem fog senkit kitúrni. Aki ennél is többet akar tudni, ide kattintson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)