Hirdetés

Rocket League - visszatér a jégkorongos mód

|

Az Xbox One-os játékosoknak szép fokozatosan szeretnék bemutatni a Rocket League alap focis játékmódjától különböző őrültségeket, amik közül először a jégkorongos alternatívát próbálhatják majd ki.

Hirdetés

Ugyan végre megérkezett Xbox One-ra is a Rocket League, a fejlesztőknek még bőven akad munkája az új változattal, ezzel kapcsolatban pedig nemrég egy blogposztban a konkrét terveiket is leírták. Az Xboxos változat egy darabig le lesz maradva néhány feature-t illetően, de ez remélhetőleg nem sokáig marad így.

Első körben két gyors frissítést szeretne kiadni a Psyonix, amik a rajt napja óta felfedezett legégetőbb problémákat, így például az indításkori összeomlásokat és a partik szétesését hivatottak orvosolni. Ezt követően kerülhetnek majd be az utóbbi frissítésekben bemutatott játékbeli tárgyak és a Rocket Lab-ben készült új pályák is. Ezt megelőzően viszont a PC-n és PS4-en már ismert módosítókkal is feldobják a játékot a fejlesztők: miután egy hetet kaptak a játékkal való ismerkedésre az Xboxos játékosok, visszatér a foci helyett jégkorongra hasonlító Snow Day mód.

Ezt március vége felé követik majd más, előre meghatározott módosítók, mint a kocka alakú labda, vagy a flipperszerűen pattogó játékszer. Persze mindez nem váltja le az eredeti focis módot, ahogy a rangsorolt játékban sem találkozhatunk velük, csupán szórakoztató alternatívák lesznek a Rocket League díjnyertes formulájára.

Nektek melyik a kedvenc módosítótok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)